Monday, July 23, 2012

Μπιλ Κλίντον: "Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα"



«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην  Ελλάδα» τόνισε στον Alpha o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον αναχωρώντας από την Αθήνα, όπου συναντήθηκε με τον  πρωθυπουργό και υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ συμμετείχε σε εκδήλωση για την προσέλκυση επενδύσεων στην  Ελλάδα, την οποία διοργάνωσαν ελληνοαμερικανικές οργανώσεις.           

Σε ερώτηση  για το αν υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα, ο κ. Κλίντον απάντησε συγκεκριμένα:  «Ναι αυτό πιστεύω, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες  εδώ και το ίδιο  πιστεύουν  οι άνθρωποι που φέραμε εδώ».    

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να  βρούμε και άλλους  να βοηθήσουν. Πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα. Πλούσια σε ανθρώπους , σε πόρους και δυνατότητες.  Είχατε πολύ μεγάλη λιτότητα και θεωρούμε ότι ήρθε η στιγμή της ευκαιρίας. Ελπίζω να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σε αυτό.  Μια Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, είχατε πολύ μεγάλη λιτότητα και ήρθε η στιγμή της ευκαιρίας». 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας εξετάσθηκαν οι δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα με έμφαση στην παραγωγή ηλιακής ενέργειας, στα αγροτικά προϊόντα και στον  τουρισμό.



Πηγή: http://www.greekznews.com/

No comments:

Post a Comment