Monday, July 2, 2012

Η αποκρυπτογράφηση της επιστολής Σαμαρά σε Μέρκελ


Η αποκρυπτογράφηση της επιστολής Σαμαρά σε Μέρκελ
Έχασε (προσωρινά) το φως του απ το ένα μάτι, αλλά με την επιστολή του στην φράου Μέρκελ, ο Πρωθυπουργός μας προϊδεάζει ότι εμείς οι πολίτες θα χάσουμε εντελώς το φως μας.
Το έγραψε ξεκάθαρα:

✠ «Όπως σας έχω πληροφορήσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, λόγω μιας οφθαλμολογικής επέμβασης που έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Σ.Σ. Αγαπητή Μέρκελ όπως σας είχα υποσχεθεί, αν εκλεγώ ο καλός θεούλης θα φροντίσει να μην μπλέκω στα πόδια σας.

✠ Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.
Σ.Σ. Το διευκρινίζω επειδή μπορεί να έφτασαν στα αυτιά σας, τα γνωστά ψέματα που ξεφουρνίζουμε εμείς οι πολιτικοί προεκλογικά για να υφαρπάξουμε την ψήφο των πολιτών.

✠ Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.
Σ.Σ. Θα έχεις ακουστά ότι στην Ελλάδα οι πολίτες είναι μπατάκια και δεν κρατούν το λόγο τους. Εμείς όμως οι πολιτικοί κρατάμε το λόγο μας. Η Ελλάδα ανήκει όπως συμφωνήσαμε ιδιοκτησιακά σε σας.

✠ Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων.
Σ.Σ. Με τους εγχώριους "επενδυτές" έχουμε κάνει τη μοιρασιά της πίτας για λογαριασμό των δικών σας και σας περιμένουμε πως και πως για να μοιραστείτε όλα τα κοινωνικά αγαθά. Όπως συμφωνήσαμε, δεν θα χρειαστεί να επενδύεστε δεκάρα τσακιστή. Η προηγούμενη κυβέρνηση (Μ. Χρυσοχοΐδης, Τ. Μπιρμπίλη κτλ) φρόντισε να ετοιμάσει τους σχετικούς νόμους που σας δίνουν τα πάντα με ταχείες διαδικασίες. Θα κάνετε χρυσές δουλειές, γιατί οι πολίτες έχουν ψηθεί ότι το κράτος είναι δαπανηρό και δεν χρειάζεται. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δ� �μένα.

✠ Βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί, επίσης, η επίτευξη των στόχων.
Σ.Σ. Ζητώ την κατανόηση σας, για κάποιες χάντρες που θα χρειαστεί να δείξουμε στους Ιθαγενείς (αυτά τα μπατάκια του Έλληνες που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους), ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν προκύψουν απρόοπτα στην επίτευξη των στόχων που έχετε βάλει για τη χώρα μας.

✠ Προσβλέπω σε συνάντησή μας, ευθύς ως οι γιατροί μου επιτρέψουν να ταξιδέψω
Σ.Σ. Για ότι άλλο χρειαστείτε, νέες οδηγίες καλύτερα να μου δώσεις χέρι με χέρι, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και πρέπει να προσέχουμε τους ανόητους που πιστεύουν ακόμα ότι η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο κράτος.


Εφημερίδα 7ΕΠΤΑ - Φώτης Αργυρίου - Βέροια

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment