Wednesday, December 3, 2014

"Πόλεμος" στον ΣΥΡΙΖΑ – Λαφαζάνης κατά Τσίπρα: Κόψε τα πάρε δώσε με τα funds!

`Πόλεμος` στον ΣΥΡΙΖΑ – Λαφαζάνης κατά Τσίπρα: Κόψε τα πάρε δώσε με τα funds!Βγήκαν τα... όπλα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Μηλιού στο Λονδίνο και τις συναντήσεις τους με επενδυτές. Η Αριστερή Πλατφόρμα διαφωνεί με τη στροφή της Κουμουνδούρου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης α παίτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να κόψει τα... πάρε δώσε μαζί τους! Άναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας...
του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη, με στελέχη του κόμματος που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη να ασκούν δριμεία κριτική στην ηγεσία για τις επαφές με funds στο Σίτι του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στελέχη κοντά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη ζήτησαν να μην υπάρξουν νέες επαφές μ ε επενδυτές, αφού θεωρούν πως ένα ριζοσπαστικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να γίνει θεσμικός συνομιλητής με εκφραστές της κερδοσκοπίας. 

«Εκφράσαμε την αντίθεσή μας, στη βάση ότι οι συναντήσεις αυτές δεν βοηθούν ούτε την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και την προοπτική του κόμματος», δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο πηγή προσκείμενη στην Αριστερή Πλατφόρμα. 

Μετά τα όσα λέχθηκαν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η Αριστερή Πλατφόρμα θεωρεί πως οι συναντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεχιστούν. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, Γ. Σταθάκης και Γ. Μηλιός έχουν πει πως οι επαφές τους με στελέχη των funds θα έχουν και συνέχεια. 

Τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Τρίτης θεωρούνται... ορεκτικό για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα συνεδριάζει ξαν� � η Πολιτική Γραμματεία. Και σε εκείνη τη συνεδρίαση, με το κλίμα να γίνεται όλο και πιο... προεκλογικό, θα τεθούν επί τάπητος οι συνεργασίες όχι μόνο με κόμματα αλλά και με πρόσωπα. Και όλα αυτά θα γίνουν παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα. 


e-typos.com

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment