Wednesday, December 17, 2014

ΗΠΑ: «Ανθρωποκυνηγητό μετά το μπαράζ δολοφονιών στη Φιλαδέλφεια»

Ο καταζητούμενος, ονόματι Γουίλιαμ Μπράντλει Στόουν, πιστεύεται πως πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα της, τη γιαγιά της, την αδελφή της, τον πρώην κουνιάδο του και την 14χρονη κόρη των κουνιάδων του.

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014-eglimatikotita.gr
Η Αστυνομία της κομητείας Μοντγκόμερι στην πολιτεία της Πενσιλβέινια έχει ζητήσει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες για τον εντοπισμό του ένοπλου που χθες Δευτέρα, σε διάστημα λίγων ωρών, δολοφόνησε έξι ανθρώπους σε τρεις διαφορετικές περιοχές κοντά στην Φιλαδέλφεια.

Ο καταζητούμενος πιστεύεται πως πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα της, τη γιαγιά της, την αδελφή της, τον πρώην κουνιάδο του και την 14χρονη κόρη των κουνιάδων του. Σοβαρά τραυματισμένος έπεσε � � 17χρονος γιος των κουνιάδων του δράστη.

Οι Αρχές έχουν κατονομάσει τον ύποπτο ως Γουίλιαμ Μπράντλει Στόουν, 35 ετών.

Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, γείτονες της πρώην συζύγου είδαν τον δράστη να φεύγει από το σπίτι της, όπου τη δολοφόνησε, με τα δυο τους παιδιά. Σύμφωνα με το BBC, τα παιδιά εντοπίστηκαν σώα σε μικρή απόσταση από το σημείο.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, όμως δεν αποκλείεται να σχετίζονται με κάποια διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών.

Η Αστυνομία της κομητείας Μοντγκόμ ερι στην πολιτεία της Πενσιλβέινια έχει ζητήσει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς ο καταζητούμενος ενδέχεται να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment