Tuesday, December 23, 2014

Τα βασανιστήρια με το σίδερο ήταν για τους αστυνομικούς απλά κλοπή - Απομακρύνθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Εύβοιας

Απομακρύνθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Εύβοιας μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε για το νέο "χτύπημα" των αδίστακτων ληστών με το σίδερο στα Νέα Στύρα, καθώς οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση όφειλαν να ενημερώσουν τα κεντρικά, αλλά αντίθετα στο ενημερωτικό ση� �είωμα έκαναν λόγο για κλοπή και όχι για ληστεία.

23 Δεκεμβρίου 2014-eglimatikotita.gr
Οι αδίστακτοι ληστές έκαψαν ηλικιωμένο άντρα στο πρόσωπο με το πυρακτωμένο σίδερο, του έσπασαν και δύο πλευρά και έδεσαν αυτόν και τη γυναίκα του.

Οι κακοποιοί πήραν 800 ευρώ και τα κοσμήματα της γυναίκας. Τέλος στο μαρτύριο των δύο ηλικιωμένων μπήκε όταν η 76χρονη κατάφερε να συρθεί μέχρι την κουζίνα, να πάρει ένα μαχαίρι και να κόψει τα πλαστικά δεματικά με τα οποία είχαν δέσει τον άντρα της και στη συνέχεια να την απελευθερώσ ει εκείνος με τη σειρά του.

Αυτή τη στιγμή ο συνταξιούχος αγροφύλακας νοσηλεύεται με δύο σπασμένα πλευρά και κακώσεις από τις μπουνιές στο νοσοκομείο Καρύστου. Η δε γυναίκα του ειναι σε κατάσταση σοκ και όπως είπε η κόρη της στο Newsit "η μαμά μου βλέπει εφιάλτες, φωνάζει διαρκώς στον ύπνο της".
newsit.gr/

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment