Saturday, August 2, 2014

Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και Χρυσαυγιτών στο Μαρούσι.(Εικόνες)

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής έξω από την εγκαταλελειμμένη έπαυλη "Παύλου Κουβέλου", στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι, που βρίσκεται υπό κατάληψη αντιεξουσιαστών.

Σημαιοφόρος στην τελετή ήταν ο  Αλέξανδρος Γέροντας

Επεισόδιο μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 19.30 το απόγευμα επί της οδού Χατζηαντωνίου στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Διερχόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής (επέβαιναν σε μοτοσικλέτες) που συμμετείχαν στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα της ένοπλης επίθε σης στο Νέο Ηράκλειο, συνεπλάκησαν με αντιεξουσιαστές έξω από την κατάληψη Κουβέλου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές και οι κάτοικοι να βγουν από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Στο σημείο κατέφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να τερματιστού ν τα επεισόδια, όμως σύμφωνα με αναφορές, κατά την έναρξη των επεισοδιών, η αστυνομία ήταν απούσα.

Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, με καλέσματα μέσω του διαδικτύου, απεύθηναν έκκληση για συγκέντρωση στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, ενώ ανέφεραν ότι από την επίθεση των μελών της Χ.Α. σημειώθηκαν τραυματισμοί.


Η μοτοπορεία των μελών της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε μετά τα επεισόδιο προς το Κοιμητήριο της Αρτέμιδας, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για τον Μανώλη Καπελώνη. Κατά την αποχώρηση τους από το σημείο, μοτοσικλετιστές της αστυνομίας προσήγαγαν 50 περίπου άτομα και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Σπατών για εξακρίβωση στοιχείων.


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment