Wednesday, June 4, 2014

Απολογία Αίλυνα που μαχαίρωσε μαθητή λυκείου στο Π. Φάληρο

Σύνοψη από την απολογία του 23χρονου χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μαθητή λυκείου δίπλα στην καρωτίδα και του έκοψε κομμάτι της μύτης, επειδή έγραψε antifa στο θρανίο του (στο Π. Φάληρο)
1. Σε ερώτηση τι δουλειά είχε να περιφέρεται μέσα στο σχολείο, ο μπαμπάς του (συνταξιούχος ΕΚΑΜίτης) απήντη σε πως ο γιος του ήταν φοιτητής Θεολογίας και πήγαινε στο σχολείο ως μελλοντικός συνάδελφος των καθηγητών! (σαν να λέμε να "κόψει κίνηση" και να κάνει άτυπη πρακτική στο περιβάλλον που θα δουλεύει μόλις αποφοιτήσει)
2. Για το θύμα είπε πως ήταν αναρχικός, έπαιρνε ναρκωτικά, έπινε μπύρες στην αυλή του σχολείου και μετά έφτιαχνε μολότοφ με τα μπουκάλια , υποκινούσε καταλήψεις, έσπρωχνε την Άρτεμης (την χρυσαυγίτρια γκόμενα του θύτη) και δεν την άφηνε να συγκεντρωθεί στα μαθήματα, έκανε ψιλοτραμπουκισμούς στο σχολείο, ζήλευε τον θύτη γιατί γούσταρε την γκόμενά του (την Άρτεμης), και του έβριζε και την μάνα.
3. Για την διευθύντρια του σχολείο είπε ως ήταν Συριζαία γι' αυτό κάλυπτε και τον τρομοκράτη μαθητή (το θύμα).
4. Για τον Φοίνικα της Χούντας που βρέθηκε στο δωμάτιό του είπε πως δεν συμφωνεί με απολυταρχικά καθεστώτα γιατί είνα ι αντίθετα με τη θρησκεία του που είναι οικουμενική.
5. Για τα ναζιστικά σύμβολα που βρέθηκαν στο δωμάτιό του είπε πως τα χρησιμοποιούσε στην εργασία του για τους πολιτισμούς.
6. Για την μητέρα του θύματος, ο μπαμπάς του θύτη είπε ότι υποκινούσε εξέγερση σε φυλακές (!) και ήταν Συριζαία!
7. Για τι μπλούζες της ΧΑ είπε πως είχε πάει για καφέ με την Άρτεμης και ένα κόμμα που έκανε δράση εκεί τους τις έδωσε και τις πήραν και μετά τις φορούσαν.
8. Είπε ότι θέλει να γίνει ιερέας γι' αυτό και σπουδάζει θεολογία.

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment