Monday, August 26, 2013

Ο ρατσισμός των ισλαμοφασιστών του κέντρου της Αθήνας.


Στους εμμονικούς αντιρατσιστές και τους συνεταίρους τους, πείτε τους ότι υπάρχει και ο άλλος ρατσισμός. Να περπατάς στην Αχαρνών με την φίλη σου και να ακούς μουσουλμανοφασίστες να την αποκαλούν ''πουτ@να''. Επειδή φοράει κοντό σορτσάκι και όχι τσαντόρ. Και θα ευχόσουν να μην ξέρεις την γλώσσα τους για να μην τους καταλάβεις.


Όταν η μητέρα μου εγκατέλειψε την πατρίδα της, το Ιράν, το 1985, μια κοσμική, μοντέρνα αστή της Τεχεράνης που προσγειώθηκε στο Ελληνικό με νόμιμη βίζα, είχε στις βαλίτσες της πόσα βιβλία του Ρομαίν Ρολάν μεταφρασμένα στα περσικά και ποιητικές συλλογές των μεγάλων Περσών επικών, Χαφέζ και Σααντί.

Και κείνα τα πρώτα χρόνια που μάθαινε ελληνικά στην Χαν στο Κολωνάκι είχε φίλες μόνο Γερμανίδες και Αμερικάνες γιατί οι περισσότεροι Έλληνες όταν άκουγαν ότι είναι από την Περσία, της έλεγαν υποτιμητικά, ''Με το βαπόρι ήρθες;''

Στις μέρες μας, όλοι αυτοί οι προοδευτικοί αντιρατσιστές εξομοιώνουν τους μετανάστες στο συνολό τους. Είτε είσαι φιλήσυχος βιοπαλαιστής οικοδόμος είτε ισλαμοφασίστας που βαράς την γυναίκα σου και τις κόρες σου στο μικρό διαμέρισμα των Πατησίων, είσαι το ίδιο.

Δεν σας κάνει εντύπωση που αποσιωπούν στην περίπτωση του ''άλλου'' ρατσισμού;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment