Saturday, December 1, 2012

Δείτε ποιοι μας κυβερνάνε: Βουλευτής της ΝΔ διαμαρτύρεται για τιε μη αμοιβόμενες συνεδριάσεις


Δείτε ποιοι μας κυβερνάνε: Βουλευτή της ΝΔ διαμαρτύρεται για τιε μη αμοιβόμενες συνεδριάσεις

Δήλωση σοκ του βουλευτή της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλου ο οποίος έδειξε τη δυσφορία του για επιτροπή στην οποία συμμετείχε (Vid)


Όπως ακούσαμε, για την συγκεκριμένη επιτροπή, οι βουλευτές πληρώνονται μόνο τη μία συνεδρίαση τον μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό που θα προκύψουν.

Ο κ. Ταμήλος λοιπόν αφού αρχικά δυσανασχέτησε λέγοντας ότι «δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον», ακούστηκε να λέει:

«Πάνω από μία φορά το μήνα δεν έχει και νόημα να βρεθούμε. Τι, θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;».

Λίγο αργότερα δυσανασχετεί λέγοντας: "Να τελειώνουμε καμιά φορά".

Ο λόγος; Διότι δούλεψαν στην επιτροπή 4 (!) ολόκληρες ώρες!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



Άλλωστε αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμηλος, καθώς σε νέα προκλητική του δήλωση αναφέρει τα εξής :
«Αντί να μας κατηγορήσετε για τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχ...α μας» 

Παρά, λοιπόν, τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του, ο κ. Ταμήλος επανέλαβε σήμερα ότι «δεν είναι δουλειά του βουλευτή να είναι στις επιτροπές και στη Βουλή όλη μέρα και να χάνει ώρες ολόκληρες. Δουλειά του βουλευτή είναι να βρίσκεται στα υπουργεία και να προωθεί τα αιτήματα του νομού του».

Ο κ. Ταμήλος υποστήριξε μάλιστα ότι οι υποεπιτροπές έχουν «βοηθητικό χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο και καθόμαστε 4 ½ ώρες χωρίς να βγαίνει τίποτα».



Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment