Sunday, September 2, 2012

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα είναι υποψήφια να σύρει πρώτη το χορό της κατάρρευσης του ευρώ


Τσίπρας: Η Ελλάδα θα είναι υποψήφια να σύρει πρώτη το χορό της κατάρρευσης του ευρώ
< div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">Κοινωνικό και εργασιακό κραχ θα προκαλέσουν τα νέα μέτρα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.


Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «μακρόσυρτη παρατεταμένη πορεία αδιεξόδου για τη χώρα» τονίζοντας ότι «μέχρι τέλος του έτους η Ελλάδα θα είναι υποψήφια να σύρει πρώτη το χορό της κατάρρευσης του ευρώ».

«Η Ελλάδα να αντισταθεί στη υποβοηθούμενη αυτοκτονία από την Ευρώπη. Ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα είναι κρίσιμοι μήνες για το μέλλον της Ευρώπης και η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική τα επόμενα χρόνια. Δεν πιστεύω ότι τα μέτρα θα είναι τα τελευταία ο κατήφορος θα συνεχιστεί, και τα μέτρα θα είναι παραπάνω, όχι 11,5 δισ. ευρώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της 28ης Ιουνίου μίλησε για μια μεγάλη ευκαιρία επαναδιαπραγμάτευσης που χάθηκε και επιτέθηκε στον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, για την απόφασή του να μην τον συναντήσει κάτα το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για «θεσμικό ατόπημα».

Τέλος για την υπόθεση της φοροδιαφυγής του επιχειρηματία στην Ύδρα και την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα τόνισε ότι μεγαλοποιήθηκε καθώς ο κ. Δρίτσας, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπερασπίστηκε τη φοροδιαφυγή αλλά αναφέρθηκε «στο σόου της επόμενης ημέρας».



πηγή

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment