Wednesday, August 1, 2012

«Δεν μου αρέσει η Pippa»



Είναι ένας άνθρωπος που δεν μετράει και ιδιαίτερα τα λόγια του. Μετά τη δημόσια συγγνώμη στην Adele επειδή την αποκάλεσε χοντρή, τώρα ο δια΄σμηος μόδιστρος τα έβαλε με την Pippa Middleton εξυμνώντας ωστόσο τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αδελφή της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Karl Lagerfeld είπε πως δεν του αρέσει το στιλ της Pippa και παραδέχθηκε πως θαυμάζει μόνο τα οπίσθιά της.

Όπως φέρεται να σημείωσε ο Lagerfeld «Kate Middleton έχει ωραία σιλουέτα και είναι το σωστό κορίτσι γι' αυτό το αγόρι. Μου αρέσει αυτό το στιλ γυναίκας, η ρομαντική ομορφιά» και πρόσθεσε: «Από την άλλη, η αδερφή της πάσχει. Δεν μου αρέσει το πρόσωπό της. Θα έπρεπε να δείχνει μόνο το πίσω μέρος της».

Την περασμένη εβδομάδα ο διάσημος μόδιστρος βρέθηκε στο Λονδίνο όπου στόλισε με κομπλιμέντα την Kate Middleton: «Ξέρει πολύ καλά τι να φορέσει και τι να κάνει. Έχει θεϊκή σιλουέτα και μπορεί να φορέσει οτιδήποτε. Έχει συναίσθηση του τι είναι σωστό για τη στιγμή γιατί δεν μπορεί να ντύνεται σαν καμιά τρελή σε τέτοιες καταστάσεις».

Επίσης, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τη Victoria Beckham, την οποία πρόσφατα φιλοξένησε για μία φωτογράφηση στο Παρίσι: «Αυτό το κορμί ύστερα από τέσσερα παιδιά! Δεν υπάρχουν πολλές με τέτοιο κορμί. Είναι πολύ πειθαρχημένη».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL



Πηγή: http://www.greekznews.com/

No comments:

Post a Comment