Thursday, June 21, 2012

Εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πυρήνας της νέας πρωθυπουργικής ομάδας

Στο Μέγαρο Μαξίμου εγκαταστάθηκε χτες ο βασικός πυρήνας της νέας πρωθυπουργικής ομάδας του Αντώνη Σαμαρά. Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου ορίστηκε ο νομικός σύμβουλός του κ. Σαμαρά και διαχρονικός συνεργάτης του, Τάκης Μπαλτάκος...


Διευθυντής του πρωθ υπουργικού γραφείου αναλαμβάνει ο μέχρι χθες διευθυντής του γραφείου προέδρου στη Λεωφόρο Συγγρού, Κώστας Μπούρας, ενώ διευθυντής του γραφείου Τύπου ορίζεται ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης, επίσης εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Σαμαρά.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα εδρεύει και ο πολιτικός σύμβουλος του κ. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ευρύτερους ρόλους στο κυβερνητικό σχήμα ως υπουργός Επικρατείας, ενώ στην ομάδα του Μαξίμου θα προστεθούν και οι νέοι βουλευτές Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζ� �ρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, διατηρώντας ουσιαστικά τον ρόλο βασικών συμβούλων του κ. Σαμαρά.

Στο νέο πρωθυπουργικό επιτελείο προστίθεται ως οικονομικός σύμβουλος ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας, ο διαχρονικός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, δικηγόρος Διονύσης Καραχάλιος, γραμματέας στη Συγγρού για τις σχέσεις κόμματος - κοινωνίας, καθώς και ο υπεύθυνος για την ηλεκτρονική δικτύωση του κόμματος, Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος θα διαχειριστεί τη μηχανοργάνωση και τη διαδικτυακή εικόνα του Μαξίμου.

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment